Nívós enteriőröknél megkerülhetetlen a minőségi lakástextil.
A megfelelően kiválasztott és kivitelezett függönyök funkcionális jelentőségük mellett akkor érik el céljukat, ha dekorációs szerepükön túlmutatva kiemelik és egyszerre hangsúlyozzák a berendezés többi elemét, a lakás stílusát, hangulatát.
 
Stúdiónk fő profilja függönyök (római rolók, panelfüggönyök, pliszéfüggönyök) személyre szabott tervezése, komplett kivitelezése kizárólag minőségi anyagok használatával. A függönyözésen túl a lakás meglévő arculatához szabjuk a textileket. Tanácsadásaink során nem csak az ablakot látjuk, hanem az egész térre vonatkozó megoldásokat igyekszünk ügyfeleink figyelmébe ajánlani.
Ügyfeleink között a lakossági megrendelőkön kívül belsőépítészeti stúdiók, lakberendezők, szerepelnek.
 
Kollekciónkat úgy állítottuk össze hogy akár kortárs akár klasszikus enteriőrről legyen szó, minden ügyfelünk megtalálja a legmegfelelőbb textileket.
Beszállítóink olyan neves európai textilgyártók, manufaktúrák, melyek az ősi kézműves technikát a legmodernebb technológiával ötvözve a legmagasabb színvonalon állítják elő ezeket az anyagokat. 
Kínálatunkban megtalálhatók a legjobb minőségű pamut, len, gyapjú illetve bőr anyagok úgymint  a legkiválóbb indiai selymek különböző szövési és hímzési technikával, beleértve a kézi hímzést is.
Kedvére válogathat felsőkategóriás, prémium és luxus minőségű mintáink közül, valamint designcégek legfrissebb kollekciójából.
A minőség mellet a  legfontosabb  dolgok amit szem előtt tartunk a magas szintű szakmaiság, a megbízhatóság és diszkréció.
 
Belsőépítész és lakberendező ügyfeleink figyelmébe ajánljuk Designer Service szolgáltatásunkat, mely kifejezetten az ő igényeikhez, munkafolyamataikhoz igazodik. A komplett függönyözési folyamatot  átvállaljuk, akár teljesen önállóan, tervezéstől kivitelezésig, akár szorosan együttműködve terveik alapján, koncepciójukat követve igyekszünk a legjobb megoldásokat megtalálni.
 
Keresse munkatársunkat a megadott elérhetőségeken, kérjen időpontot a hét bármely napjára, akár az esti órákra is! Vegye igénybe a díjtalan helyszíni felmérést és árajánlat készítést Budapesten és környékén vagy látogasson el bemutatótermünkbe egy előzetesen egyeztetett időpontban!
 
 

© 2010 OF Curtains & More | Weboldal készítés Network Solutions